Софтуерни програми за интернет безопасност

С

С толкова много компютри в дома, офиса и на обществени места, броят на хората, които имат достъп до интернет, нараства с поразителна скорост. За съжаление, това доведе до повече престъпно поведение, като повишен риск от червеи, вируси, малауер, троянски коне, хакери и хора, опитващи се да откраднат лична и финансова информация на други потребители. За щастие компаниите отговориха на тези заплахи за сигурността, като създадоха софтуер за защита на потребителите, докато са свързани с интернет.

Norton 360 версия 3.0 Професионално издание: „360“ в името на този продукт обозначава пакетите за цялостна защита, със софтуер, който съдържа такива технологии като Antivirus, Botnet Protection, Norton Safe Web, Network Protection, Automated Backup & Restore, Norton (TM) Insight, Antispyware, Norton (TM) Identity Safe, Firewall Protection, PC Tuneup, Norton (TM) Browser Protection и Norton (TM) Pulse Updates. Услугата за настройка е чудесна за автоматична защита на вашата система.

McAfee Internet Security 2009: Въпреки че инсталирането и поддръжката може да са малко предизвикателни, тази програма подобрява своя предшественик по отношение на това, че е лека и здрава. McAfee съдържа антивирусна и антишпионска защита, рейтинги за безопасност на уебсайтове, антифишинг, шредер, защита на самоличността, родителски контрол и архивиране на данни.

Panda Internet Security 2010: Полезни функции бързо се добавят към Panda с подобрения от година на година. Panda защитава потребителите от вируси, шпионски софтуер, руткитове, хакери, онлайн измами, кражба на самоличност и всички други интернет заплахи. Има и механизъм за защита от нежелана поща, лична защитна стена, архивни данни и родителски контрол.

Webroot® Internet Security Essentials: Webroot включва защита от шпионски софтуер, антивирус, Antihacker, кражба на данни, автоматично архивиране, защита на поверителността, мониторинг на имейли, глобална мрежа за ранен отговор и защитава до 3 компютъра.

Щит за сигурност 2009: Щитът за защита включва антифишинг, антивирусен и антишпионски софтуер, защитна стена и откриване на руткит, родителски контрол, защита от нежелана поща, защита на поверителността и защита на семейната мрежа.

Trend Micro Internet Security Pro 2009: Trend включва антивирус, антишпионски софтуер, антиспам, защитна стена, защита от кражба на самоличност, удостоверяване на уебсайт, усъвършенствана безжична защита, производителност на компютъра и настройки и 3 за 1 защита.

BitDefender Total Security 2009: BitDefender осигурява защита срещу вируси, шпионски софтуер, хакери, спам и други електронни заплахи. Той също така предпазва от нови огнища на вируси и блокира опитите за кражба на самоличност. Освен това има криптиране за незабавни съобщения.

ZoneAlarm Internet Security: Включва защитна стена, антивирусна програма, антишпионски софтуер, други защити / функции, защитна стена, специфични инструменти за предотвратяване на самоличността и помощ / поддръжка.

AVG Internet Security: AVG осигурява поддръжка на защитна стена, антивирусна програма, антишпионски софтуер и имейл.

CA Internet Security Suite Plus 2009: CA включва Antivirus, Antispyware, Personal Firewall, Antispam, Antiphishing, Parental Controls и CA Backup and Migration.

Kaspersky Internet Security: Kaspersky е универсален инструмент, който ще ви помогне да защитите компютъра си, докато сърфирате в интернет. Той предоставя функции като скенер за вируси, защитна стена, блокиращ прозорец за изскачащи прозорци, скенер за електронна поща, възможност за защита на вашия регистър на компютъра и скенер за руткит.

Вашите домашни и офис компютри съдържат огромно количество информация за вас и вашите близки. Това може да включва данъчни декларации, финансови записи, номера на банкови и кредитни карти, семейни снимки и много други. Не бихте искали тази важна информация да бъде заловена от онлайн престъпници или унищожена, ако компютърът ви е заразен с вирус. Всеки, който използва компютър и влезе в интернет, е уязвим за атака. Висококачественият софтуер за интернет защита е от решаващо значение за компютъра и това е първото приложение, което трябва да инсталирате на компютър. За да защитите вашата самоличност и лична и финансова информация, е от съществено значение да имате инсталиран добър софтуер за сигурност.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta