Кодове за грешки на Wii – Отстраняване на кодове за грешки 209600 и 209601

К

Вземете своя Wii дом и го извадете от кутията и започнете да го настройвате. Всичко върви по план и изглежда всичко работи добре. Сега работите върху свързването на вашата Wii конзола, за да я получите онлайн с помощта на безжичен рутер и след това изведнъж получавате код за грешка или 209600 или 209601. Ако не знаете какви са това, те са кодове за грешки, свързани с вашия безжичен рутер . Та какво правиш? Играете Wii, но поправяли ли сте някога Wii? Е, ето няколко неща, които можете да направите, за да разрешите този проблем. Уверете се, че използвате високоскоростна интернет връзка като кабелни, DSL или дори оптични линии. Факт е, че по-бавните интернет връзки като dial up могат да причинят Wii и вашия рутер и да накарат да не работят правилно.

Уверете се, че нищо не пречи на връзката ви с рутера. Неща като микровълнови печки и мобилни телефони и безжичен компютърен хардуер като клавиатури и мишки могат да повлияят на комуникацията с вашия рутер. Ако все още не можете да установите комуникация с вашия Wii и рутер, опитайте да деактивирате настройките на защитната стена, тъй като защитната стена може да блокира портовете, които трябва да направите, за да свържете връзката. Ако това работи, тогава страхотно! В противен случай опитайте да превключите каналите на рутера от 1 на 11. Превключването на каналите може значително да увеличи скоростта на изтегляне. Винаги проверявайте два пъти настройките си, като тествате и двата канала, за да видите кой е по-бързият от двата.

Някои рутери имат защитна стена, наречена SPI защитна стена. Това е често срещано при рутерите Netgear. Ако използвате маршрутизатор Netgear, деактивирайте настройката на защитната стена SPI под настройката WAN на самия рутер. Ако искате да използвате WI-FI на вашата Wii конзола и използвате USB конектора и изскача един от изброените кодове за грешки, проверете компютъра си, за да видите дали вашият софтуер за защита, защитни стени и анти-шпионски / антивирусни софтуерни програми са бягане. Ако те са излезли един по един, докато получите връзка.

Ето един добър! Добавете тези програми към списъка на защитните стени с доверени програми:

1. Nintendo WI-FI USB конекторът, наречен също NintendoWFCReg.exe

2. Setup.exe за инсталиране на Wii USB конектор.

3.SoftAPInstDry.bin

4.mdriver.exe

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta