Защитете компютъра си с инсталирането на AVG Antivirus

З

Може да се сблъскате с няколко технически проблема, когато някоя злонамерена програма влезе във вашата система. Някои от техническите проблеми са приложения, които отнемат повече от обичайното време за отговор, някои от програмите не работят правилно и др. Ако искате да спасите системата си от грешка, трябва да инсталирате актуализиран антивирус на вашата система. На пазара се предлагат редица антивирусни програми, като AVG, Norton и др. В тази статия ще се хвърли светлина върху антивирусната инсталация на AVG.

Характеристика

Антивирусът AVG е интегриран с много нови и подобрени функции. Състои се от LinkScanner активен сърф щит, който гарантира, че страницата, която ще посетите, е безопасна. Този антивирус съдържа щит за търсене, за да приложи оценки за безопасност към резултатите от търсенето на Google, MSN и Yahoo.

Антивирусът AVG ви предпазва от фишинг атака, за да защити вашата поверителна информация. Предлага ви възможност за изтегляне и обмен на файлове без риск от вирусна инфекция. Този антивирус съдържа скенер за електронна поща, който ви предпазва от опасни прикачени файлове и връзки в електронната ви поща. Антивирусът AVG гарантира, че най-сложните заплахи остават далеч от вашия компютър.

Използваемост

AVG антивирусът има възможност да се актуализира, за да ви предпази от най-новите заплахи. Следвайте тези стъпки, за да изтеглите и инсталирате AVG антивирус 9.0 на вашата система:

ЕТАП 1: Можете да изтеглите AVG антивирус от официалния му уебсайт, като кликнете върху бутона „Изтеглете AVG сега“.

СТЪПКА 2: Щракнете върху бутона “Запазване”, когато бъдете подканени, и изберете място, където да се съхранява инсталационният файл.

СТЪПКА 3: Рестартирайте компютъра си.

СТЪПКА 4: Затворете всички работещи приложения и намерете изтегления инсталационен файл на AVG. След това щракнете двукратно върху инсталационния файл, за да стартирате.

СТЪПКА 5: Изберете вашия език за настройка и кликнете върху „Напред“.

СТЪПКА 6: Поставете отметка в квадратчето „Прочетох лицензионното споразумение“ и щракнете върху бутона Приемам.

СТЪПКА 7: В тази стъпка съветникът за инсталиране на AVG ще провери за несъвместим софтуер на вашия компютър. Ако бъде открито несъвместимо приложение, съветникът за инсталиране на AVG ще ви информира за това.

СТЪПКА 8: Щракнете върху бутона “Деинсталиране на софтуер”, за да отворите диалоговия прозорец за добавяне или премахване на програми на Windows и след това премахнете това приложение от вашата система.

СТЪПКА 9: Щракнете върху “Инсталиране по избор”, на страницата Изберете тип инсталация.

СТЪПКА 10: Кликнете върху опцията “Добавяне или премахване на компоненти” и щракнете върху Напред.

СТЪПКА 11: Въведете своя “AVG номер на лиценз”, щракнете върху бутона Напред.

СТЪПКА 12: Изберете компонентите, които искате да инсталирате, и щракнете върху бутона “Напред”, за да продължите с инсталацията.

СТЪПКА 13: Кликнете върху „Напред“, изберете график за сканиране и актуализиране на софтуера и кликнете върху „Напред“.

СТЪПКА 14: Кликнете върху „Напред“, „Напред“ и „Край“.

След като инсталирате AVG антивирус 9.0 на вашата система, можете да го защитите от злонамерени програми.

Ограничения

След инсталирането на AVG антивирус на вашата система, може да срещнете проблеми, докато деинсталирате този софтуер. Тази програма може да повреди инсталацията на iTunes след премахване на нейните DLL файлове.

Препоръка

Препоръчва се да инсталирате оригинално копие на AVG антивирус 9.0 на вашата система, за да го защитите от злонамерени програми.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta