Предимства на антивирусната защита, базирана на облак

П

Колкото и всички да се радват на лекотата и удобството, които Интернет донесе на потребителите по целия свят, разпространението на вирусни заплахи затруднява цялото преживяване. Като разочарован потребител, който вече не може да се справи с неприятностите, това, от което се нуждаете, е да намерите идеалната антивирусна програма, която да ви позволи да се насладите на привилегиите на Интернет, но все пак да осигурите пълна защита онлайн.

Тук идва защитата срещу вируси в облака. Защитата срещу облачни вируси е програма, използвана от корпорациите в усилията им да защитят мрежата си от различни онлайн заплахи. Той предоставя многобройни предимства, които правят онлайн защитата по-ефективна и ефикасна. По отношение на ефективността, той също така гарантира, че не затъва вашата система, което е типично за повечето конвенционални софтуери за премахване на вируси.

Разширено тестване се извършва на антивирусни програми, за да се определи тяхната ефективност и критерии за работа. Що се отнася до облачната защита, бяха проведени тестове, като в процес бяха още няколко, за да се подчертаят предимствата от използването на антивирусни продукти, базирани на облак, както е посочено по-долу:

1. Използването на антивирусно изтегляне в облак е по-ефективно, тъй като помага за намаляване на зависимостта от потребителите. Той насърчава разработките на компютър без усилия и поддържа централизирано управление и напълно защитава колективните системи.

2. Той работи на всеки работен плот по време на тестване и е свързан с централен сървър за наблюдение в облака. Актуализациите на подписите на вируси са автоматични, дори без връзка с интернет, тъй като заразите с облаци се проследяват на конзолата на централния сървър и могат да се видят от уеб браузър.

3. Човек може да премести защитата на крайната точка в облака, тъй като актуализациите са автоматизирани и потребителите могат да я управляват, като преглеждат различни дейности в мрежата. Чрез облачната защита има възможност за иницииране на антивирусно сканиране, тъй като има инсталиран по-малко софтуер.

4. Оказва комбинацията от най-добрите характеристики, които са тествани правилно, като по този начин осигуряват ефективна защита от конвенционалната партида. Малко предимства са гранулирано откриване, откриване на проникване, автоматично сканиране и докладване. Изберете програмата с относителни цени и защитни функции.

5. Облачните услуги се предлагат в мрежата, като по този начин могат лесно да бъдат достъпни чрез интернет на всяко устройство, което притежава лесно браузър. Малко облачни услуги са безплатни, а други се предоставят срещу пари, които включват комуникации (имейл, IP телефония и IM), абонамент за различен специализиран софтуер, среди за разработка на приложения и поддръжка, виртуални услуги, различни игри и забавления и т.н.

6. Потребителите могат да регулират интензивността на обработката на данни на най-добрата си антивирусна програма. Това може да бъде много полезно за компании, работещи на сезонна основа, тъй като промяната в необходимостта е важна.

Със сигурност от потребителя зависи да използва антивирусна програма и да реши нивото на защита на своята система, като по този начин поддържа вашата корпоративна мрежа в безопасност.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta