Как да се отървете от AWM Antivirus – Премахнете бързо AWM Malware от вашия компютър

К

За повечето компютърни потребители, които са запознати със софтуера за сигурност на своите компютри, както у дома, така и на работното място, виждането на резултатите от сканирането на вашия компютър обикновено не е особено важно да се притеснява. Това просто означава, че вашият софтуер за сигурност си върши работата и поддържа компютъра ви чист от злонамерен софтуер, вируси и шпионски софтуер.

Ако на вашия компютър има някои проблеми, те лесно се решават само с едно щракване на мишката. Точно това прави истинският софтуер за защита на компютъра. Но какво ще стане, ако софтуерът за защита, сканиращ вашия компютър, е проектиран да работи по различен начин и всъщност да причини проблеми на вашия компютър, вместо да ги намира и почиства. Един пример за това е софтуерът AWM Antivirus, който всъщност е злонамерен софтуер и трябва бързо да се отървете от AWM антивируса от вашия компютър.

По-често дори няма да знаете, че този зловреден софтуер е инсталиран на вашия компютър. Но скоро разбрахте, след като рестартирате компютъра си и се появи екран, който ви казва, че програмата извършва сканиране. Сега основната разлика тук е, че резултатите от сканирането за програмата AWM са фалшифицирани. Или файловете, които той обозначава като злонамерено програмиране, са или файлове, които компютърът ви наистина трябва да работи правилно, или са малки, безвредни файлове, поставени на случаен принцип на вашия компютър, за да изглежда, че компютърът ви е заразен.

Ако не отидете и не активирате AWM Antivirus точно тогава, ще започнете да получавате няколко съобщения, които се появяват на вашия компютър, докато го използвате, които изглеждат като получени от вашата операционна система. Тези съобщения често ви информират, че файлът или файловете са били компрометирани на вашия компютър или че има информация, поставена или свалена от вашия компютър от неизвестна страна. В други съобщения ще се твърди, че освен ако не активирате вашия AWM Antivirus, вашият компютър вероятно ще претърпи щети върху съдържащите се в него файлове и те могат да бъдат невъзстановими, когато в действителност трябва да се отървете от AWM антивируса от вашия компютър възможно най-бързо.

Ако започнете да изпитвате всички тези проблеми на вашия компютър, няма ли да се притеснявате достатъчно, за да предприемете действия веднага и да направите това, което ви казват така наречените съобщения от вашата операционна система? Дори ако все пак закупите и активирате вашето копие на AWM, той все още няма да реши проблема и ще продължи да забавя компютъра ви и да позволява други зловредни програми върху него.

Решението на този проблем и при всякакъв вид злонамерен софтуер, който намерите на вашия компютър, е да изтеглите скенер за система и регистър. Това не е някакво средство за почистване на системния регистър, а софтуер, който сканира целия ви компютър и регистъра за злонамерен софтуер и съскащи грешки там. Това отнема минути, за да направите това, което може да ви отнеме дни и ще ви помогне бързо да се отървете от AWM антивируса.

Ако компютърът ви работи бавно или откриете в него антивирусната програма AWM, изтеглете и стартирайте скенер за systm и регистър сега и бързо се отървете от злонамерен софтуер и отстранете грешките и ускорете и защитете компютъра си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta