Най-добрият антивирус за игри – кой е най-добрият антивирус за геймърите?

Н

Като геймър вие сте един от най-уязвимите потребители на компютър към заплахи за злонамерен софтуер като вируси, троянски коне и червеи. Това се дължи на връзки между партньори, които потенциално отварят вашия компютър за киберпрестъпници, които са насочени към геймърите, използващи кейлогъри и троянски коне.

Но заплахите за злонамерен софтуер и хакерите не са единствените проблеми, с които ще се сблъскате като геймър. Ще ви е необходим супер бърз компютър и интернет връзка, за да сте сигурни, че игрите ви няма да бъдат засегнати от бавни скорости. И това ще бъде възможно само ако имате антивирусен софтуер, който блокира дейности, които забавят компютъра ви.

Така че имате две възможности, когато става въпрос за добро онлайн изживяване в игрите.

Първото, което не препоръчваме, е изключването на вашия антивирусен софтуер, така че сканирането и актуализациите да не прекъсват играта ви. Това ще отвори компютъра ви за злонамерен софтуер и хакерски заплахи, разбира се, защото няма да бъде защитен, така че не го препоръчваме.

Вторият вариант е да изтеглите най-добрия антивирусен софтуер за игри, BitDefender Antivirus, който има всички функции, от които се нуждаете, за да подобрите играта си. BitDefender също така е най-добрата антивирусна програма за дома и офиса и е сертифицирана от тестови органи като ICSA, West Coast Labs, Virus Bulletin и други.

И това са функциите, които ще имате в BitDefender, за да направите игрите си приятни:

Геймърски режим

Функцията за геймърски режим BitDefender ви позволява да използвате компютъра в режим на цял екран за игра на игри без прекъсвания от софтуера. Той работи и когато гледате видеоклипове или презентации на компютъра си и гарантира, че няма изскачащи прозорци или други дейности като сканиране и актуализации. Така че това означава, че не е нужно да изключвате антивирусния софтуер, когато искате да играете вашите игри или да гледате видеоклипове.

Няколко други антивирусни програми също имат функцията за геймърски режим, но те не са толкова ефективни, колкото BitDefender. Дори ви позволява да зададете списък с игри или приложения, които ще изискват геймърския режим, за напълно автоматично решение. Така че можете автоматично да го настроите за вашите най-интензивни игри и приложения.

Лесно използване

Антивирусната програма BitDefender е лесна за използване програма с елегантен и минималистичен интерфейс. Можете лесно да конфигурирате функциите и инструментите, от които се нуждаете, и можете да направите това веднага щом го инсталирате.

Това улеснява планирането на сканиране и актуализации, когато не играете или не гледате видеоклипове на вашия компютър, така че това означава по-малко прекъсвания.

Той има функцията за автопилот, която взема решения, свързани със сигурността, от ваше име – така че това не означава нищо за конфигуриране, без предупреждения и изскачащи прозорци. И се изключва, ако изберете ръчни настройки, за да стартирате функциите за защита и сканирате компютъра си, за да премахнете незабавно всички заплахи за злонамерен софтуер, които забавят вашия компютър.

Обобщение

Геймърската конфигурация на BitDefender е система с ниско въздействие, осигуряваща по-добро игрово изживяване от всички други антивирусни програми.

Той работи ефективно във фонов режим, без да консумира ценни системни ресурси и това намалява времето за забавяне, като забавя сканирането на компютърни файлове и сканира само изпълними файлове.

Той елиминира всички изскачащи прозорци и поставя под карантина всякакви потенциални заплахи по време на играта ви. И изпълнява актуализации само извън работно време, когато не сте в турнирна игра.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta