Общ преглед на сигурността на Kaspersky – причини да изберете този най-високо оценен пакет за киберзащита

О

Лабораторията на Касперски е едно от най-големите имена в кибер сигурността. Това е голям частен доставчик на антивирусни решения и решения за защита на крайни точки. За някои потребители антивирусният софтуер за защита не е достатъчен. Ако вашите нужди изискват повече от стандартна антивирусна програма, може да помислите за Kaspersky Total Security. Усъвършенстваната защита на поверителността предлага много полезни функции, като защита на уеб камерата на компютъра, проверки за сигурност на Wi-Fi, откриване на фишинг уебсайт и др.

Това решение за ИТ сигурност работи на всички видове устройства и операционни системи. Каквато и да е комбинацията от компютри и устройства с Windows, Android, Mac и iOS, които вашето семейство или компания използва, пакетът Total Security ще ги защити всички. Можете да изберете пакет, който включва защита за до пет устройства едновременно. Всичко може да се управлява от един уебсайт. Проверете състоянието на защита на всички устройства, управлявайте лиценза си, активирайте функциите за сигурност и др. Дистанционните контроли дори ще ви позволят да намерите изгубени устройства, да ги заключите и дори да ги изтриете.

Причини за използване на Kaspersky Total Security

• Това е всепризнатата защита, която предпазва от опасни сайтове, фишинг, вируси, шпионски софтуер и др.

• Той е много лесен за употреба и лесен за настройка.

• Защитата на поверителността не позволява на другите да се намесват във вашия личен живот.

• Функцията “Безопасни пари” ви осигурява сигурност при пазаруване или банкиране онлайн, независимо дали става въпрос за Mac или PC.

• Осигурява сигурност и безопасност за децата, като блокира неподходящо съдържание и позволява на родителя да управлява използването им от социалните мрежи.

• Сигурен мениджър на пароли съхранява и защитава паролите и позволява достъп до тях от вашия компютър, мобилно устройство или Mac.

• Архивирането и шифроването на файлове прави резервни копия на вашите важни файлове, документи и снимки и криптира всички видове данни.

Не всички антивирусни програми предлагат защита на смартфон с Android, но Kaspersky Total Security със сигурност го предлага. Те не само са защитени от вируси и злонамерен софтуер, но и от кражба. Дори ако някой открадне телефона ви, той няма да има достъп до нищо, ако можете дистанционно да го заключите или изтриете. Kaspersky поддържа информацията ви съхранена сигурно, за да можете да я извлечете по-късно.

Значението на сигурността в реално време

Защитата от злонамерен софтуер в реално време се предоставя на вашия компютър и Mac. Заплахите се спират, преди да могат да навредят. Има добри функции за финансова защита като Safe Money, усъвършенствана защита срещу кражба на самоличност и двупосочна защитна стена.

Наистина страхотно нещо за Kaspersky Total Security е, че е доста достъпно. Ще бъдете изненадани от отстъпките. Можете да изберете едногодишен, двугодишен или тригодишен абонамент за 5 или 10 устройства.

Разберете колко достъпно може да бъде това решение за сигурност, като погледнете Обща сигурност на Kaspersky промоционални кодове. Той предлага цялата защита, от която потребителите се нуждаят от огромен брой заплахи, и изобщо не струва толкова много пари.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta