Най-добрите отзиви за антивирусен софтуер – кои са най-добрите 3 антивирусни програми?

Н

Когато търсите антивирусен софтуер за вашия компютър, ще намерите много антивирусни програми, които обещават да го защитят от всички заплахи за злонамерен софтуер. За съжаление с много от тези програми няма да можете да тествате техните функции. И това е така, защото те не предлагат пробна или безплатна версия.

Разбира се, има няколко, но много от тях не са толкова ефективни и бързо искате подходящата антивирусна програма за вашия компютър. Вашата отправна точка трябва да бъде четенето на ревюта на антивирусен софтуер на най-добрите програми в бранша. И тези отзиви трябва да бъдат написани от клиенти и експерти, за да можете да получите безпристрастна оценка на тези продукти.

Идентифицирането на най-добрите антивирусни програми не е трудно. Можете да намерите тази информация на рецензии, сайтове за сравнение и на реномирани уебсайтове на онлайн търговци. И от тях можете да изберете най-добрия антивирусен софтуер за вашия компютър.

Идентифицирахме 3 водещи антивирусни програми с най-добрите функции и инструменти. И ви препоръчваме да изтеглите една от следните програми за вашия компютър:

BitDefender

BitDefender има толкова много добри инструменти, че е трудно да се намери такъв, който да разочарова. Една от впечатляващите му функции е възможността за наблюдение на настройките за поверителност във Facebook и Twitter и блокиране на всякакви злонамерени връзки, които могат да ви бъдат изпратени от приятели. Тази функция е от решаващо значение, тъй като заплахите за фишинг и злонамерен софтуер ескалират на тези сайтове за социални мрежи поради тяхната популярност.

Друга функция, която получавате с BitDefender, е филтърът за борба с измамите. Това е функция против фишинг, която открива и блокира уебсайтове, които е вероятно да бъдат измами като фалшиви банкови URL адреси, измами за ескроу и измами при работа. А другата му цел е да наблюдава кредита ви с неговата услуга за кредитен мониторинг. Той ви предпазва от измамници, които се опитват да променят вашите кредитни отчети.

BitDefender има множество други функции и инструменти. И това е една от основните причини тя винаги да оглавява списъка с най-добрите антивирусни софтуерни програми. Той защитава различни видове потребители и това включва домашни потребители, потребители на офис, геймъри, потребители на лаптопи и други.

Касперски

Kaspersky Antivirus е признат от всички водещи тестови лаборатории като една от най-добрите антивирусни софтуерни програми. Една от тези лаборатории е Virus Bulletin, която му е присъдила VB100%, признание за нейния 100% успех в премахването на вируси „в дивата природа“.

За съжаление, цената на Kaspersky е малко висока и можете да получите по-евтин софтуер от другите топ програми. Но той включва лиценз за три потребители, който защитава три от вашите компютри на цената на един.

Една от впечатляващите му характеристики е виртуалната клавиатура. Тази функция използвате, за да предотвратите кражба на кредитна карта, парола и потребителско име. И вие го използвате, за да въведете тази чувствителна информация, като щракнете върху цифровата клавиатура с мишката. Така че това спира кейлогърите и други шпионски програми да крадат вашата лична информация.

Панда

Panda е водеща антивирусна софтуерна програма с одобрение и сертификация от водещите органи за тестване. Те показват, че той е един от най-ефективните при откриване и премахване на заплахи за злонамерен софтуер като вируси, троянски коне, кейлогъри, шпионски софтуер, рекламен софтуер и много други. AV-Test например дава отлични резултати и показва, че това е една от най-добрите антивирусни програми.

Една от най-добрите му характеристики е Panda USB Vaccine, която инокулира новопоставени USB устройства и спира разпространението на заплахи autorun.inf. Тази функция ваксинира целия ви компютър и деактивира всяка помощна програма за автоматично стартиране от USB устройства.

Обобщение

Препоръчваме ви също да прочетете други рецензии на най-добрите антивирусни софтуерни програми. Тези отзиви показват как тези програми се представят срещу зловреден софтуер и кибер заплахи и какво правят по отношение на новите заплахи, които причиняват хаос за много потребители на компютър.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta