Деинсталиране на F-Secure – Как да деинсталирам F-Secure Internet Security с безпроблемно?

Д

F-Secure Internet Security е в състояние да осигури пълна и лесна за използване защита срещу всички интернет заплахи, независимо дали са известни или неидентифицирани преди това. Но ако искате да деинсталирате F-Secure Antivirus и да преминете към друга полезна програма, може да е малко трудно.

Обикновено не можете да изтриете напълно тази програма чрез „Добавяне / премахване на програми“, тъй като след това в компютъра ви остават много файлове, записи в системния регистър и процеси.

За щастие F-Secure Internet Security разполага с инструмент за деинсталиране, който може да премахне тази програма. И конкретни инструкции, както по-долу:

Деинсталирайте F-Secure Internet Security със своя инструмент за деинсталиране:

Стъпка 1 Деактивирайте всички случаи на F-Secure от автоматично стартиране при стартиране на вашия компютър.

* Натиснете клавиш Windows + R, за да изведете аплета “Run”

* Въведете “services.msc” (без кавички), за да изведете аплета за услуги

* Намерете всички обяви за F-Secure, щракнете с десния бутон върху всеки от тях и изберете Properties.

* В падащото меню променете типа на стартиране на „Disabled“.

Може да искате да проверите това, за да натиснете Windows Key + R за аплета “Run”, тип “msconfig” (без кавички). В раздела “Услуги” и “Стартиране” се уверете, че всички списъци за F-Secure са отметнати.

Стъпка 2 Изтеглете F-Secure Uninstallation Tool, извлечете ZIP архива и след това стартирайте UninstallationTool.exe.

Внимание: след като изпълните този инструмент за деинсталиране, компютърът ще се рестартира автоматично. Затова се уверете, че сте запазили цялата си работа, преди да стартирате този инструмент.

За съжаление обаче този инструмент не може да се премахне, когато F-Secure е инсталиран на опасни директории като c: , c: windows или c: program files. Това се прави, за да се избегне загуба на важни клиентски данни по време на деинсталирането. Ако не сте сигурни, по-добре не използвайте този метод.

Така че това върши работата, но не е достатъчно умно и безопасно. Тогава можете да опитате и по друг начин.

Деинсталирайте F-Secure Internet Security напълно безпроблемно:

След като се огледах, намерих много по-лесно и безопасно решение: изтеглете добър инструмент за премахване, който може напълно да се отърве от F-Secure, свързаните с него файлове, процеси, както и записи в системния регистър веднъж завинаги за секунди, лесно и ефективно. Само едно просто щракване и такъв инструмент ще ви даде чисто премахване.

Всъщност има фантастичен инструмент за премахване, който може да ви помогне напълно деинсталирайте F-Secure Internet Security с голям успех и се уверете, че всички вече несъществуващи записи в системния регистър и свързаните с тях файлове се премахват автоматично с няколко щраквания. Освен този софтуер, той може напълно да премахне и други програми като Authentium, Norton, Trend Micro antivirus, Internet Explorer, Microsoft Office и подобни програми.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta