Безплатна интернет сигурност: Антивирусен софтуер

Б

С безплатния антивирусен софтуер има много чудесни възможности за избор. Безплатният антивирусен софтуер ще предлага защита, подобна на тази на платените продукти, но обикновено няма всички същите функции като платените версии. Антивирусният софтуер е важно да имате на вашия компютър. Без този тип компютърно приложение не сте защитени от получаване на вирус, който може да разруши компютъра ви, да позволи на хакерите да получат вашата лична информация и много други проблеми.

Comodo е безплатна опция, която защитава потребителите от троянски коне, шпионски софтуер, вируси и злонамерен софтуер. Той също така ще защити потребителя, когато използва съобщения, имейли, пазаруване и много други. Те също са известни със своята изключителна технология и също така предоставят актуализации и поддръжка. Този софтуер е съвместим с Windows 7.

Втора безплатна антивирусна опция е Avast. Avast предлага основното за онлайн сигурността. Този продукт се използва най-добре, ако просто сърфирате в мрежата и не извършвате никакви дейности, които изискват голяма защита като пазаруване или банкиране онлайн. На практика всички потребители на Avast го намират за чудесно безплатно антивирусно софтуерно приложение. Той откри почти всички зловредни файлове в тестове. Основното оплакване е, че първоначално е забавило компютъра значително, но това се подобрява с течение на времето.

AVG е друга много популярна безплатна антивирусна програма. Това е един от най-изтегляните и използвани софтуерни продукти за антивирусна защита. Той осигурява сигурност срещу вируси, зловреден софтуер и троянски коне. Той може също така да осигури защита от опасни уебсайтове, които използват автоматично атакуващ зловреден софтуер. AVG също помага да защитите компютъра си в социални сайтове. Много потребители харесват AVG, защото идентифицира високо ниво на вируси и е много лесен за използване. Няколко потребители не харесаха AVG, защото с безплатната версия не се предлага почти никаква поддръжка и води до някои фалшиви положителни резултати с файлове, които всъщност не са вируси или някакъв вид злонамерен софтуер.

Microsoft Security Essentials също така осигурява пълна защита от вируси и злонамерен софтуер. Проектиран от Microsoft, той трябва да работи добре с всички по-нови версии на Windows. Освен това предлага чести актуализации. Отзивите са разнопосочни, някои потребители се възхищават на MSE като отличен антивирусен продукт, докато други казват, че няма да го използват отново.

Avira AntiVir е друг най-добрият безплатен антивирусен софтуер. Той ще предпази от вируси, шпионски софтуер и злонамерен софтуер. Това компютърно приложение се счита за основно за компютърна защита. Този безплатен продукт е съвместим с Windows 7. Потребителите се възхищават на този софтуер, тъй като не позволява лоши файлове на компютъра и ще открие заразените файлове, които са на техния компютър. Все още някои не харесваха това компютърно приложение, тъй като отнема много време за преглед на компютрите им и беше по-трудно за използване от някои от другите опции.

Тези безплатни антивирусни софтуерни продукти изглежда могат да осигурят подходяща сигурност за компютрите. Те са сред най-добрите антивирусни програми и се изтеглят лесно. Освен това всички те функционират с Windows 7, Vista, както и Windows XP.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta